SMART

Poštovane kolegice i kolege,
 
25. 05. ove godine na snagu stupa nova Uredba o općoj zaštiti podataka (GDPR) koja regulira zaštitu osobnih podataka građana Europske unije. Istog dana Udruga za razvoj civilnog društva SMART izbrisat će postojeću, a ovim putem Vas pozivamo da se pretplatite na našu novu newsletter listu.
 
SMART prikuplja i putem newslettera distribuira informacije o aktualnim natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva, mogućnostima izobrazbe i sudjelovanja u različitim događajima relevantim za neprofitni sektor, izmjenama i dopunama zakonskog, financijskog i strateškog okvira za rad organizacja civilnoga društva te druge značajane informacije.
 
Prilikom prijave na newsletter tražimo sljedeće podatke: Vašu e-mail adresu, naziv organizacije te županiju u kojoj senalazi sjedište organizacije. Ti podaci nam pomažu da utvrdimo je li sadržaj newslettera relevantan za Vas i Vašu organizaciju.
 
Ako se na newsletter prijavljujete kao pojedinac ili pojedinka, molimo Vas da u polje „Naziv organizacije“ upišete „NA“.

Uslugu primanja newslettera možete otkazati u svakom trenutku na način da kliknete na poveznicu za otkazivanje usluge koja se nalazi u podnožju svakog newslettera ili pošaljete e-mail na martina@smart.hr. Povlačenje suglasnosti za primanje newslettera ne utječe na zakonitost izvršene obrade podataka do trenutka povlačenja suglasnosti.

Odabirom opcije ''DA'' u polju ''Želim primati obavijesti putem newslettera'' pristajete da Vaše podatke koristimo u gore navedene svrhe. 
* označava obavezna

SMART će korisiti Vaše podatke navedene u ovom obrascu isključivo radi distribucije gore navedenih informacija.

Email Marketing Powered by Mailchimp